Arctic Miljø-Prosess AS

Arctic Miljø-prosess AS ble etablert i 1992 med det målet for øyet å tilby tørr, skånsom og miljøvennlig overflatebehandling og rengjøring for industrien. Vi var tidlig ute med Tørris Blåserensing, og metodens utvikling  og vekst i Norge har i hovedsak blitt drevet av Arctic Miljø-Prosess AS sin innsats.

Markedsledende

I dag, 20 år senere, er vi markedsledende på Tørris Blåserensing med våre systemer. Metoden for Tørris Blåserensing har vært gjenstand for stor utvikling den siste tiden. Noen høydepunkter følger.

Rengjøre landingslys

Vi har nylig, i samarbeid med Saco verktøy, utviklet automatiske blåsesystemer for rengjøring av landingslys på Oslo Lufthavn Gardermoen, og Moss Lufthavn Rygge.

Godkjenning av vår «HotBlast» metode for rengjøring på elektriske anlegg med spenning påsatt. Dette er et samarbeid mellom Stange Energi AS og Sjøfossen Energi.

Cryo Technincs

Gjennom vårt samarbeid med Cryo Technics i Nederland har vi nå også mulighet til å blande sand og kalsium i blåsestrømmen, slik at agressiviteten øker, men bare i meget liten utstrekning slik at avfall og forstyrrelser fra rengjøringsmediet holdes på et minimum.

Brosjyrer for våre produkter og tjenester finner du i vårt brosjyresenter. Ta kontakt for mer informasjon.